luni, 31 ianuarie 2011

Un nou Magazin Online - COOLDOWN SHOP - www.cooldown.ro

Vă oferim produse hardware, software, electronice și comunicații la prețuri competitive și cu livrare oriunde în țară. Din oferta noasta fac parte și produsele premium Apple pentru cei mai exigenți clienți.

Alegeți produsele dorite la prețuri foarte bune!

Vă propunem o gamă de produse bogată, pentru orice buget la care veți găsi specificațiile corect și complet enumerate nemaifiind nevoie să le căutați pe site-ul producătorului.

Părerea Dumneavoastră este importantă!

De asemenea pentru orice întrebare sau sugestie vă rugăm să ne scrieți pe adresa contact@cooldown.roThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Părerile Dumneavoastră vor fi luate în considerare și astfel putem face colaborarea mult mai plăcută și eficientă.

Gamă de produse bogată. Produse Apple

Vă oferim produse hardware, software, electronice și comunicații la preturi competitive și cu livrare oriunde în țară.
Din oferta noastă fac parte și produsele premium Apple destinate consumatorilor exigenți.

Garanţie la toate produsele.

Toată gama de produse din magazinul Cooldown beneficiază de garanție. Produsele sunt destinate pieței din România.

Prețuri actualizare frecvent.

Prețurile sunt actualizate zilnic. Prețurile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmării acestora.

Promoții

Magazinul Online Cooldown vă propune promoții săptămânale la diferite produse.

Diversitate la metodele de plată

Vă propunem 3 modalități simple de plată:

- Plata online prin Card - se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei); cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic și Electron) și Mastercard; nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzații;

- Ordin de Plată - este emisă o factură proformă și se trimite prin mail sau fax către client; produsele vor fi trimise clientului după ce se are evidența intrării banilor în contul bancar al Cooldown;

- Ramburs - se platesc produsele curierului care livreaza (Fan Courier) împreună cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: www.cooldown.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu